Για πάνω από 70 χρόνια, το όνομα Fronius είναι συνώνυμο των εντατικών ερευνητικών εργασιών και της συνεχούς αναζήτησης νέων και καινοτόμων λύσεων. Η τέλεια απόδοση είναι εμφανής σε κάθε προϊόν. Από το 1992, η Fronius δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλιακής ενέργειας με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της Fronius εντυπωσιάζουν χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα, και κερδίζουν έτσι την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών της για πολλές γενεές. Διακρίνονται για την βιωσιμότητά τους, αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά έξοδα. Για τους πελάτες μας αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και επιτυχημένη εξέλιξη. Η Fronius έχει 24 θυγατρικές εταιρείες σε τέσσερις ηπείρους – και όμως παραμένουμε μια εταιρεία διοικούμενη από τον ιδιοκτήτη της, η οποία συνδυάζει τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης με τοπικές ρίζες, με τα οράματα μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Στο στάδιο ανάπτυξης, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε ολοκληρωμένα τεστ ποιότητας πέρα από τις προδιαγραφές των προτύπων. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα, φροντίζουμε επίσης κατά την παραγωγή να περιορίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση ενέργειας και πρώτων υλών, για παράδειγμα με τη χρήση μηχανημάτων με χαμηλή κατανάλωση, την ανάκτηση ενέργειας, την ελαχιστοποίηση των μεταλλικών απορριμάτων ή τη χρήση επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών. Χάρη στα ανθεκτικά εξαρτήματα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν χρειαστεί, τα προϊόντα Fronius μπορούν να επισκευαστούν εύκολα ή και να αντικατασταθούν μεμονωμένα στοιχεία, καθώς αυτά είναι κατά κανόνα διαθέσιμα για πολλά χρόνια. Πριν από την παράδοση στον πελάτη, υποβάλλουμε το προϊόν σε έναν πλήρη τελικό έλεγχο και το συσκευάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες, σε συσκευασία κατάλληλη για μεταφορά.