SunPower Logo

Η SunPower αναπτύσσει την ηγετική ηλιακή τεχνολογία στον κόσμο από τη δεκαετία του ’70. Από την αρχή, η συμμετοχή μας στον κλάδο χαρακτηριζόταν από δημιουργικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία.

Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ηλιακής ενέργειας για πάνω από τρεις δεκαετίες. Από το 1985 η SunPower είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των ηλιακών καινοτομιών. Με τις πιο αποδοτικές ηλιακές μονάδες 1, που είναι διαθέσιμες, οι ηλιακές μονάδες SunPower παράγουν με συνέπεια περισσότερη ενέργεια και παρέχουν μακροχρόνια ασφαλεια στο μυαλό για τους ιδιοκτήτες σπιτιού και τις επιχειρήσεις.

Η Eδρα της SUN POPWER  βρίσκεται στο Silicon Valley από το 1985.

Η συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται> 35.000.000 MWh.

Διαφοροποιημένη, παγκόσμια σειρά προϊόντων για ιδιοκτήτες σπιτιού, επιχειρήσεις και παροχείς ενέργειας.

Πολύ αποδοτικές και εμπορικά διαθέσιμες ηλιακές μονάδες με ηλιακή τεχνολογία Maxeon® από την SunPower® *

Παράγει φωτοβολταικά συστήματα υπερυψηλής απόδοσης που φτάνει με την σειρά X21 και τα cells τεχνολογίας Maxeon, μέχρι το 21.5% !!

Συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Εγγύηση Sunpower –  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Είκοσι πέντε (25) έτη κατασκευαστική εγγύηση και 25 έτη εγγύηση απόδοσης (95% της ονομαστικής ισχύος μέχρι τα πρώτα 5 έτη και γραμμική πτώση 0,4% για τα επόμενα έτη, με αποτέλεσμα να μην πέσει κάτω από 87% της ονομαστικής ισχύος μετά από 25 έτη)

τα φωτοβολταϊκά SunPower έχουν υψηλή απόδοση και μετατρέπουν περισσότερη ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική σε σχέση με τα συμβατικά φωτοβολταϊκά, δίνοντας μέχρι και 38% περισσότερη ισχύ ανά πάνελ.

Με τις ίδιες διαστάσεις με τα συμβατικά πάνελ, αλλά με μεγαλύτερη ισχύ, μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε μικρές στέγες, ταράτσες, μπαλκόνια και να καλύψουν τις ανάγκες σας σε ρεύμα. Με την ίδια επιφάνεια (εμβαδόν) τα συμβατικά πάνελς βγάζουν 260-265W ανά τεμάχιο, ενώ τα SunPower παράγουν 360W ! Συνεπώς χρειάζονται λιγότερα πάνελ και λιγότερος χώρος.

Πολύ καλή συμπεριφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως στις περιπτώσεις συννεφιάς, ή νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, που ο ήλιος είναι χαμηλά. Απορροφά τις ηλιακές ακτινοβολίες σε μεγαλύτερο φάσμα φωτός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ξεκινάει να παράγει νωρίτερα το πρωί και σταματάει αργότερα το απόγευμα σε σχέση με τα συμβατικά φωτοβολταϊκά.

Τα φωτοβολταϊκά SunPower είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν περισσότερο από τα χρόνια (25) της εγγύησής τους και για τουλάχιστον 40 χρόνια χωρίς να πέσουν κάτω από το 70% της ισχύος τους.