Ιδρύθηκε το 2005, η JA Solar είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας στην ηλιακή φωτοβολταϊκή βιομηχανία. Η εταιρεία είναι ένας κάθετα ολοκληρωμένος κατασκευαστής Πλακιδιων, κυψέλες και ενότητες με ετήσια παραγωγική ικανότητα 8,5 GW.

Η JA Solar χρησιμοποιεί συνεχώς τα πλεονεκτήματα της στην έρευνα και ανάπτυξη φωτοβολταϊκών συστημάτων για τη βελτιστοποίηση των μοναδικών της τεχνολογιών στον τομέα της κυτταρικής παραγωγής και της κατασκευής των μονάδων. Περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την JASOLAR.

Ως εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θεωρούμε ότι η ανάπτυξη ενός οικολογικά βιώσιμου πολιτισμού αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Η εταιρεία είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη βιώσιμων, καθαρών πηγών ενέργειας, συνεχών τεχνολογικών καινοτομιών και προόδων που ωφελούν τους ανθρώπους του σήμερα και τις γενιές του αύριο.

Τα διφασικά δομοστοιχεία συναρμολογούνται από υψηλής απόδοσης κύτταρα PERCIUM και ενσωματώνονται σε υαλοπίνακες από γυαλί, μπορούν να μετατρέπουν την ενέργεια από προσπίπτοντα φώτα στο εμπρόσθιο και διάχυτο φως, καθώς και το ανακλώμενο και διάσπαρτο φως στις οπίσθιες πλευρές, γεγονός που τους καθιστά καλύτερη αξιοπιστία, εξαιρετική απόδοση χαμηλής ακτινοβολίας και εξαιρετική απόδοση παραγωγής ενέργειας. Η δομή πλαισίου είναι επωφελής για τη μεταφορά και τοποθέτηση της συσκευασίας ενότητας, μεγαλύτερη ανοχή για το σκληρό περιβάλλον και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Tα δομοστοιχεία διπλής υάλου που συναρμολογούνται με διφασικά κελιά PERCIUM έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν τα φώτα που πέφτουν στην πίσω πλευρά τους σε ηλεκτρική ενέργεια πάνω από αυτό που παράγεται από την μπροστινή πλευρά, καθιστώντας τα τα καλύτερα και οικονομικά αποδοτικότερα σε όρους της παραγωγής ηλιακής ενέργειας καθώς και ανοχής για το σκληρό περιβάλλον και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Η JA Solar τιμήθηκε για τέταρτη φορά ως “Top Performer” στο DNV GL / PVEL 2019 PV Module Reliability Scorecard