Sungrow Power Supply Co., Ltd.

Η Sungrow δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής καθαρής ενέργειας από το 1997. Οι λύσεις προϊόντων και οι υπηρεσίες μας συμβάλλουν στην παραγωγή καθαρής, πράσινης ενέργειας σε περισσότερες από 60 χώρες. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες  που έχουν δεσμευτεί να παρέχουν κορυφαίας ποιότητας λύσεις στην παγκόσμια πελατειακή βάση μας, καθώς και στον πλανήτη που όλοι κατοικούμε.

Η Sungrow καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες: από μικρά οικιακά συστήματα μέχρι εμπορικές εγκαταστάσεις σε στέγες και μεγάλους φωτοβολταϊκούς σταθμούς σε έδαφος, λίμνες ή ακόμα και ανοικτές θάλασσες.

Ένα σπίτι, ένα οικοδομικό τετράγωνο ή μια πόλη απαιτούν ενέργεια για να λειτουργήσουν. Η Sungrow παρέχει λύσεις με δυνατότητα κλιμάκωσης για την κάλυψη οικιακών, εμπορικών ή ακόμα και βιομηχανικών αναγκών για καθαρή και βιώσιμη ενέργεια. Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνεται η τεχνολογία αντιστροφέων και αποθήκευσης, καθώς και όλα όσα απαιτούνται για τη λειτουργία αυτών των στοιχείων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει, πλήρως αποδοτικά. Τα προϊόντα μας ενσωματώνονται εντελώς απρόσκοπτα στα υπάρχοντα δίκτυα σύμφωνα με όλα τα πρότυπα πιστοποίησης.

Οι αντιστροφείς φωτοβολταϊκών συστημάτων της Sungrow λειτουργούν με αποδοτικότητα έως και 99%. Έχουν πλήρη συμβατότητα με πιο καινούργιες μονάδες διπλής όψης και 9 MPPT (Maximum Power Point Tracker – ανιχνευτής σημείου μέγιστης ισχύος) που αντιδρούν σε μεταβολές στην ένταση του φωτός και προσαρμόζονται επιλέγοντας το βέλτιστο φορτίο για τις φωτοβολταϊκές κυψέλες, ώστε να παραχθεί η μέγιστη δυνατή ισχύς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη απόδοση ενέργειας και περισσότερη εξοικονόμηση χρήματος.

Η Sungrow είναι μια εταιρεία αξίας άνω του 1,5 δισ. δολαρίων ΗΠΑ. Ως κυρίαρχη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα, η Sungrow εξειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και το σέρβις διατάξεων παραγωγής καινοτόμων μορφών ενέργειας για ηλιακή και αιολική ενέργεια, αποθήκευση ενέργειας, συστήματα αυτοκίνησης που αξιοποιούν καινοτόμες μορφές ενέργειας και πλωτούς και επίγειους φωτοβολταϊκούς σταθμούς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα καθαρή ενέργεια για όλους, σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Καθαρή ενέργεια για όλους, σήμερα, αύριο και στο μέλλον.