Η JinkoSolar (NYSE: JKS) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους κατασκευαστές ηλιακών μονάδων στον κόσμο. Η JinkoSolar διανέμει τα ηλιακά προϊόντα της και πωλεί τις λύσεις και τις υπηρεσίες της σε μια διαφοροποιημένη διεθνή χρησιμότητα, εμπορική και οικιακή πελατειακή βάση στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Χιλή, τη Νότια Αφρική, την Ινδία, το Μεξικό, Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο και άλλες χώρες και περιοχές. Η JinkoSolar δημιούργησε μια καθετοποιημένη αλυσίδα αξίας ηλιακών προϊόντων, με ολοκληρωμένη ετήσια παραγωγική ικανότητα 11,5 GW για μονόκεντρες, 10,6 GW για ηλιακά κύτταρα και 16 GW για ηλιακές μονάδες, στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Όραμα: Αλλαγή του τρόπου παραγωγής και χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας, βελτιστοποίηση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου, ανάληψη ευθύνης για τη δημιουργία βιώσιμου μέλλοντος με την παροχή των πιο καθαρών, αποδοτικών και οικονομικών λύσεων ηλιακής ενέργειας.

Η JinkoSolar Holding Co., Ltd. (NYSE: JKS), ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους κατασκευαστές ηλιακών μονάδων στον κόσμο, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό ινστιτούτο EuPD Research “Top Brand φωτοευρωπαϊκή σφραγίδα 2020”.

Η EuPD Research απονέμει κορυφαίες φωτοβολταϊκές, με βάση την έρευνα Global PV Installer Monitor, η οποία συγκεντρώνει τις απόψεις των ηλιακών εγκαταστάσεων από τις ηγετικές ηλιακές αγορές στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Οι εγκαταστάτες ηλιακής ενέργειας σε ορισμένες από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, συμμετείχαν στην έρευνα όπου εντοπίστηκε η JinkoSolar για εξαιρετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, η JinkoSolar απονεμήθηκε επίσης για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αυστραλία το “Top Brand PV Australia Seal 2020”. Η παραλαβή αυτού του βραβείου ενισχύει περαιτέρω την ισχυρή φήμη και την κορυφαία θέση της JinkoSolar στην Ευρώπη και την Αυστραλία