Η Suntech είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ σε παγκόσμια κλίμακα. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία των ηλιακών κυψελών και στους 52 αυστηρούς ποιοτικούς  ελέγχους που  υπόκεινται τα προϊόντα,  τα φωτοβολταϊκά πάνελ Suntech χαρακτηρίζονται για την υψηλή  απόδοση και ποιότητά τους.

Η Suntech ιδρύθηκε το 2001 και έχει παραδώσει περισσότερα από 21 GW φωτοβολταϊκών μονάδων σε περισσότερες από 90 χώρες. Ως κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών, ειδικευόμαστε στην έρευνα και παραγωγή κρυσταλλικών πυριτιούχων ηλιακών κυψελών και μονάδων και πάντα έχουμε αφιερωθεί στη βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής και της έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την πιο αξιόπιστη και υψηλότερη ποιότητα. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πιο αξιόπιστη φωτοβολταϊκή εταιρία μέσω της συνεχούς καινοτομίας και της άριστης διαχείρισης.

Με την σταθερή λειτουργία, την εξαιρετική υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των παγκόσμιων πελατών και συνεργατών μας τα τελευταία χρόνια, η Suntech έχει σημειώσει ταχεία και σημαντική πρόοδο. Οι αποστολές και ο όγκος των πωλήσεών μας αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο με ταχείς ρυθμούς. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας. Με αυτό τον τρόπο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ταξινόμηση και η συσκευασία των μονάδων σύμφωνα με τις τρέχουσες κατηγορίες μειώνει τις απώλειες αναντιστοιχιών κατά 2% και μεγιστοποιείται η απόδοση του συστήματος

Η αξιόπιστη ποιότητα οδηγεί σε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ακόμη και στις πιο σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες, π.χ. σε ερήμους, αγροκτήματα και παράκτιες περιοχές

Περισσότερη ισχύς εξόδου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως με ομίχλη  καθώς και το πρωί η σε ελάχιστη συννεφιά.