AXITEXC Solar GmbH

Εδώ και χρόνια ανήκει η Axitec ποιοτικά στις καλύτερες εταιρίες για σολάρ πάνελ και  αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας.Μέσα από χρόνια στενών συνεργασιών με διάφορους κατασκευαστές γκοφρετών, κυψελών και συσσωρευτών, η AXITEC μπορεί πάντα να χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή ηλιακών μονάδων και την αποθήκευση ενέργειας. Αυτό καθιστά την AXITEC μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της AXITEC βρίσκονται στην Ασία και την Ευρώπη. Μόνο κατασκευαστές που χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένο εξοπλισμό για τη μεταφορά κυψελών και ηλιακών μονάδων, καθώς και δοκιμές ηλεκτροφωταύγειας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, εγκρίνονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του AXITEC.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις ηλιακών μονάδων, η AXITEC είναι σε θέση να προσφέρει εγγυήσεις άνω του μέσου όρου. Είτε συν ανοχές, 15 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή ή γραμμική εγγύηση απόδοσης, ο πελάτης λαμβάνει πάντα προστιθέμενη αξία από την άποψη της ποιότητας και της απόδοσης.

Υψηλή ποιότητα σημαίνει υψηλή απόδοση. Χάρη στο σύστημα ποιότητας που λειτουργεί παγκοσμίως, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας μεγαλύτερη απόδοση – και το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο. Ως πελάτης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η απόδοση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος θα εξασφαλιστεί για μια περίοδο 25 ετών.

Μετά το πρώτο έτος, η AXITEC εγγυάται απόδοση 97% της αρχικής ονομαστικής παραγωγής και στη συνέχεια μέγιστη μείωση της παραγωγής κατά 0,5% ετησίως. Ως πελάτης, εξακολουθείτε να έχετε εγγύηση απόδοσης τουλάχιστον 85% της αρχικής ονομαστικής παραγωγής μετά από 25 χρόνια.

Η AXITEC εγγυάται για μια περίοδο 15 ετών ότι τα φωτοβολταϊκά στοιχεία της σειράς AC δεν παρουσιάζουν ελαττώματα στα υλικά και στην κατασκευή. Η βάση για αυτό είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και συνεχούς ποιοτικού ελέγχου κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή. Οι πελάτες της AXITEC έχουν εμπιστευθεί τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και απόδοσης από το 2001