Home

Η εταιρεία SolarEdge ιδρύθηκε το 2006, και καθιέρωσε το τμήμα βελτιστοποίησης DC ρεύματος του οποίου ηγείται με πάνω από 70% του μεριδίου της αγοράς. Οι στρατηγικές συνεργασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα των φωτοβολταϊκών από τους κατασκευαστές μονάδων μέχρι τους εγκαταστάτες, βοηθούν στην διεύρυνση των έργων της εταιρείας SolarEdge σε παγκόσμια κλίμακα.

 Εχει αναπτύξει μια λύση μετατροπέων DC-optimized που έχει αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Η έξυπνη λύση inverter της SolarEdge μεγιστοποιεί την παραγωγή ενέργειας και ταυτόχρονα μειώνει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη κερδοφορία.

Το σύστημα βελτιστοποίησης ενέργειας SolarEdge συνδέεται από τους εγκαταστάτες σε κάθε μονάδα ή ενσωματώνεται από τους κατασκευαστές μονάδων, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό ηλιακό κουτί σύνδεσης. Ως εκ τούτου, πρέπει να είναι εξίσου αξιόπιστο με την ίδια την ενότητα με την ικανότητα να αντέχει τις ίδιες περιβαλλοντικές συνθήκες στις οποίες εκτίθεται το δομοστοιχείο

Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών, αποτιμήθηκαν δεκάδες χιλιάδες συστατικά σε επιταχυνόμενους θαλάμους ζωής (καύση, θερμική κυκλοφορία, υγρασία κ.ο.κ.) καθώς και εκατοντάδες προϊόντων σε δοκιμές πεδίου και δοκιμές καταπόνησης. Αυτές οι δοκιμές έχουν τρέξει για το ισοδύναμο άνω των 100 ετών (και πολύ περισσότερο από την αναμενόμενη διάρκεια ζωής των φωτοβολταϊκών συστημάτων). Τα διδάγματα είναι ανεκτίμητα και ως αποτέλεσμα, η SolarEdge παράγει συστήματα με αξεπέραστη αξιοπιστία

Παρέχοντας εγγύηση για μια αποδεδειγμένη 25ετή διάρκεια λειτουργίας του συστήματος, ενεργοποιήθηκε μέσω ενός συνδυασμού κανόνων σχεδίασης με αξιοπιστία. Με μια σειρά κορυφαίων προμηθευτών και δοκιμών αποδοχής των εξαρτημάτων τους, τα οποία κατασκευάστηκαν σε καλά ελεγχόμενα περιβάλλοντα, διεξήχθη επιταχυνόμενη δοκιμή διάρκειας ζωής του συστήματος (και των εξαρτημάτων του) μέχρι το σημείο εξάντλησης προκειμένου να καθοριστεί πότε το προϊόν θα αποτύχει, με ποιο ρυθμό και με ποιον μηχανισμό αποτυχίας.