SMA

Η SMA Solar Technology AG είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στους τομείς της ανάπτυξης, της παραγωγής και της εμπορίας φωτοβολταϊκών μετατροπέων και παρέχει σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες για μελλοντικές δομές παροχής ενέργειας. Η SMA εκπροσωπείται σε 21 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους, σε όλες τις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών συστημάτων και απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους.

Ως παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος στον τομέα τεχνολογίας φωτοβολταϊκών συστημάτων και ενεργειακών λύσεων, η SMA θέτει το πρότυπο για μία ανανεώσιμη, αποκεντρωμένη και ψηφιακή τροφοδοσία ενέργειας. Οι καινοτόμες λύσεις για φωτοβολταϊκές εφαρμογές κάθε μεγέθους και το αξεπέραστο σέρβις προσφέρουν στους πελάτες μας παγκοσμίως μεγαλύτερη ανεξαρτησία καλύπτοντας τις ενεργειακές τους ανάγκες. Σε συνεργασία με τους συνεταίρους και τους πελάτες μας, η SMA εξασφαλίζει μία αυτόνομη, αποκεντρωμένη και ανανεώσιμη τροφοδοσία ενέργειας.

Το όραμά μας είναι η πλήρης ανεξαρτησία των ανθρώπων στον ενεργειακό εφοδιασμό τους μέσω των αποκεντρωμένων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε έναν δικτυωμένο κόσμο.

Η αποστολή μας είναι η ολοκλήρωση και η δικτύωση των φωτοβολταϊκών, η αποθήκευση και η κινητικότητα μέσω της διαχείρισης έξυπνης ενέργειας. Με τις ανώτερες λύσεις μας, διαμορφώνουμε το ενεργειακό εφοδιασμό του μέλλοντος.