KOSTAL

Η KOSTAL Solar Electric GmbH είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου KOSTAL και ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την πόλη Freiburg της Γερμανίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση των μετατροπέων ρεύματος PICO και έχει ιδρύσει υποκαταστήματα στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα.

Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής προϊόντων για έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας, η KOSTAL αναπτύσσει στενές σχέσεις συνεργασίας με διάφορες εταιρείες, π.χ. από τον τομέα της τεχνολογίας Smart Home, αλλά και με τους πελάτες της, για να απολαμβάνετε οικολογική και καθαρή ενέργεια από τη δική σας φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Τα πρωτοποριακά προϊόντα μας για την ενέργεια του μέλλοντος σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η άνω των 100 ετών πείρα του Ομίλου KOSTAL ως προμηθευτή προϊόντων για την αυτοκινητοβιομηχανία παρέχει υψηλά οφέλη.

Η διατήρηση μιας οικογενειακής επιχείρησης εδώ και πολλές γενιές, σημαίνει για εμάς ότι γνωρίζουμε την προέλευση, τις δυνατότητες, τους στόχους μας, αλλά και αυτό που μας συνδέει και θεωρούμε ανεκτίμητο: Τη συνεργασία μας μαζί σας.

Υπευθυνότητα για την προστασία του περιβάλλοντος

Στον Όμιλο KOSTAL γνωρίζουμε ότι οι πραγματοποιούμενες από εμάς ενέργειες για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διάθεση των προϊόντων μας, επιδρούν άμεσα ή έμμεσα στη φύση. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια από τις σημαντικές δεσμεύσεις της επιχείρησης, για αυτό ενεργούμε σύμφωνα με τους εξής κανόνες:

  • Η KOSTAL δεσμεύεται να πορεύεται προς την επίτευξη των οικονομικών της στόχων, τηρώντας πάντοτε τις αρχές περί προστασίας του περιβάλλοντος.
  • Η προστασία του περιβάλλοντος αφορά κάθε συνεργάτη χωριστά. Η κατάρτιση και τα κίνητρα σχεδιάζονται με βάση το μέλλον.
  • Η KOSTAL δεσμεύεται να αξιοποιεί συνετά τους φυσικούς πόρους, ειδικά όσον αφορά τη χρήση υλικών και ενέργειας.
  • Για την επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων, αναπτύσσονται προγράμματα συνεχούς βελτίωσης προϊόντων και διαδικασιών.